Zoek
Sluit dit zoekvak.
Voormalig Voorzitter Help Eens

Dank je Marcus!

DRIE DECENNIA lang is Marcus Aardoom voorzitter geweest van onze stichting. Een lange tijd die echter omgevlogen is, zoals hij zelf zegt. Een terugblik op zijn voorzitterschap.

Hoe is het allemaal begonnen?
Ooit ben ik gevraagd om voorzitter te worden, inmiddels alweer 30 jaar geleden. Daar moest ik even over nadenken, maar de beslissing was snel genomen. Even was er een moment dat het wat minder ging, toen waren alleen Ger Schilt, Gerard Hagendijk en ik nog over, maar dat hebben we snel opgelost. Er ontstond een hechte club en dat is zo gebleven.

Hoe heb je afgelopen periode ervaren?
Als zeer plezierig. Ik heb een geweldige tijd gehad. Als tandarts kende ik bijna alle ins en outs binnen de gemeente, bovendien was ik in meer clubjes actief en beschikte zo over een uitgebreid netwerk. Het was een drukke, leuke en soms heftige tijd, maar wel met veel voldoening. Vijftien jaar geleden zijn we naar Rockanje verhuist, dan verwatert stilaan je netwerk. Nu ben ik 79 jaar en wordt het echt tijd om het rustiger aan te gaan doen.

Wat is je het meest bijgebleven?
Daar moet ik even over nadenken, maar een belangrijk moment was dat het carnaval voor verstandelijk gehandicapten, dat in Ahoy werd gehouden, plotseling stopte. Dat moeten wij gaan organiseren heb ik toen geroepen. De rest is geschiedenis. Het carnaval heet nu winterfeest en vormt nog steeds een jaarlijks hoogtepunt. Ook de truckersrit ligt mij na aan het hart. Een fantastisch feest voor heel veel mensen in Ridderkerk.

Het is duidelijk dat wij Marcus zeer erkentelijk zijn voor alle inspanningen die hij voor de stichting heeft verricht.

Gelukkig blijft hij betrokken bij onze activiteiten en we hopen nog lang van zijn ervaring kennis en kunde gebruik te kunnen maken.

Zonder sponsors en andere begunstigers kunnen we onze doelstellingen niet realiseren. Daarom stellen we het op prijs als je zou willen doneren.

Lees meer

Volg ons