Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jubileum Truckersrit op Koningsdag

Voor de 25e keer rijdt op Koningsdag 2024 de traditionele truckersrit door Ridderkerk. Een mijlpaal met een feestelijk tintje!

Facebook Bert Mellaart: Truckersrit 2023

De door Stichting Help Eens Een Handje georganiseerde truckersrit op zaterdag 27 april 2024 vindt voor de 25e keer plaats. Een mijlpaal voor de organisatie. Dit keer is het dan ook een rit waarbij de deelnemende transportbedrijven extra hun best zullen doen om de trucks mooi te versieren.

Dankzij de welwillende medewerking van de vele transportbedrijven en hun chauffeurs is de truckersrit elk jaar weer een groots evenement, waarmee veel mensen met een beperking een mooie dag aangeboden krijgen.

De verwachting is dat ook dit jaar ruim 100 mensen met een verstandelijke beperking deze dag als ‘bijrijders’ fungeren in de trucks. Dit jaar rijden meer dan 90 trucks van Ridderkerkse transportbedrijven, brandweer en de Feijenoord-spelersbus van Ringelberg Touringcars BV mee in de tocht. Het vertrek is om 11.15 uur van het terrein van C. Groenenboom BV, Container Transferium Ridderhaven Ridderkerk.

Aan het eind van de truckersrit is er een feestelijke bijeenkomst voor alle deelnemers en vrijwilligers bij het Van der Valk Hotel Ridderkerk. Muzikale medewerking is er weer van de Hooi en Strokapel uit Ridderkerk.

Mensen met een verstandelijke beperking en/of hun begeleiders die willen deelnemen aan de truckersrit kunnen zich opgeven via de website. Ook vrijwilligers die deze dag in goede banen willen leiden, kunnen zich via deze website opgeven. Op deze website kunnen ook nog transportbedrijven en chauffeurs zich aanmelden voor deelname aan de truckersrit.

Voor vragen of meer informatie over dit mooie evenement kunt u contact opnemen met secretaris Andre van der Linden van de Stichting Help Eens Een Handje via info@helpeenseenhandje.nl.