Ridderkerk
kijkt al uit naar
truckersrit

Duizenden en nog eens duizenden Ridderkerkers hebben de afgelopen jaren langs de weg gestaan en genoten als de jaarlijkse truckersrit op Koningsdag door de gemeente voorbijtrok.

Youtube Bert Mellaart: Startsein Truckersrit 2019

In 1996 vond de eerste rit plaats waarbij verstandelijk beperkten – door ons ‘deelnemers’ genoemd – plaats konden nemen in de cabines van de vrachtwagens, bussen en andere stoere voertuigen.

De truckersrit is dus inmiddels een traditie waarbij onze gasten, zowel als alle andere betrokkenen bij de rit, elk jaar weer naar uitkijken. Of de truckersrit dit jaar doorgaat en wanneer is nog de vraag.

De truckersrit kon een aantal keren geen doorgang vinden, maar inmiddels zijn de voorbereidingen voor dit jaar in volle gang.

 

Er komt nogal wat kijken bij zo’n rit waarmee we zo’n 130 gasten een onvergetelijke dag bezorgen en waaraan zo’n 100 chauffeurs belangeloos meewerken.

Daarbij is de jaarlijkse truckersrit ondenkbaar zonder de welwillende medewerking van de lokale overheid, brandweer, politie, sponsors, bedrijfsleven, vrijwilligers, verkeersregelaars, EHBO-ers en ga zo maar door.

Meld je daarom nu aan voor onze Truckersrit!

Deelnemers

Schrijf je in om zeker te zijn van een plaats. Voor het aanmelden op een andere wijze kunnen wij geen garantie geven voor een deelnemersplaats.

Truckers

Jullie medewerking is voor ons van essentieel belang, geen trucks geen truckersrit!

Vrijwilligers

Je medewerking is voor ons van essentieel belang, geen vrijwilligers geen truckersrit!

Verkeersregelaars

Je medewerking is voor ons van essentieel belang, geen verkeersregelaars geen truckersrit!