Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ambitie

Het club- en verenigingsleven laten bloeien en groeien.

Bestuur Help eens een handje

Formeel heeft een stichtingsbestuur tot taak alles te doen wat nodig is om de stichting, gezien de doelstellingen en activiteiten, in het maatschappelijk verkeer te doen functioneren. De stichting kent geen leden of een algemene vergadering. Tot de bestuurstaken behoort in ieder geval het financiële beheer van de stichting.
Ons bestuur geeft leiding aan de invulling van de stichting, stuurt vrijwilligers aan en zorgt ervoor dat de algemene doelstellingen van de stichting worden nagestreefd. Maar wie maken deel uit van het bestuur? Hieronder kun je kennismaken met onze bestuursleden.

Naast veel vrijwilligers kent de Stichting Help Eens Een Handje een bestuur om de doelstellingen en activiteiten van de stichting in goede banen te leiden.

Het bestuur bestaat uit:

Bram Alblas

voorzitter

Tevens directeur/eigenaar van Alblas Administratie & Advies, penningmeester bij Rotary Ridderkerk en voorzitter van de Stichting Bescherming Dorpsgezicht Rijsoord.

Andre van der Linden

secretaris

Tevens directeur/eigenaar bij Den Otter Kantoorpartners en programmacommissaris bij Rotary Club Ridderkerk-de Waal.

Kees Sanders

penningmeester | pr

Tevens directeur/eigenaar van Sanders Creatief in Druk, Print & Vormgeving, bestuurslid Stichting Blues & Rootsmuziek Ridderkerk en PBO-lid Stichting Lokale Omroep Ridderkerk.

Marcus Aardoom

algemeen bestuurslid

Was 35 jaar voorzitter van de Stichting Help Eens Een Handje, voormalig tandarts.

Ger Schilt

algemeen bestuurslid

Medeoprichter van de Stichting Help Eens Een Handje, organisatie Minitheater, lid van verdienste Radio Ridderkerk, organisatie Pinkstermarkten, onderscheiden met de Sint Joris penning.

Piet Kreuk

algemeen bestuurslid

Tevens secretaris Sportvereniging Anyam en voormalig directeur/eigenaar van Arie Kreuk Transport BV.

Henk Dokter

algemeen bestuurslid

Tevens bestuurslid Stichting Bram, voormalig directeur/eigenaar Internationale Ambulance en oud wethouder gemeente Ridderkerk.