Zoek
Sluit dit zoekvak.
Uiteindelijk hebben wij dus de knoop doorgehakt en met pijn in ons hart besloten om ook dit jaar de truckersrit op Koningsdag niet door te laten gaan.

Truckersrit helaas afgelast.

Je hebt al een tijdje niets gehoord van de stichting Help Eens Een Handje. Niet dat we stil gezeten hebben want buiten de grote evenementen zijn alle andere activiteiten van de stichting gewoon doorgegaan.

Eind november hebben we wel in samenwerking met de voedselbank, FoodCompany en Rotary Ridderkerk-de Waal het Sinterklaasfeest gevierd. Weliswaar in afgeslankte vorm zonder Sint en zijn Pieten, maar toch hebben we veel Ridderkerkse kinderen blij kunnen maken met een mooi cadeau.

Daarnaast zijn we alweer een tijdje bezig om de truckersrit op poten te zetten. Daar moeten we al vroeg mee beginnen omdat de vele procedures en vergunningen nu eenmaal de nodige tijd in beslag nemen. Alles is voorbereid, de draaiboeken liggen klaar en de route is uitgestippeld. Echter, er is nog één probleem: corona. Het was alsmaar wachten op versoepelingen die nodig en noodzakelijk zijn om de truckersrit door te kunnen laten gaan. Versoepelingen die ook op tijd moesten zijn in verband met aanvragen van de diverse vergunningen en planningen.

Wij hebben tot het uiterste moment afgewacht en hoewel er nu versoepelingen van kracht zijn en het erop lijkt dat we nog meer vrijheden tegemoet mogen zien, zijn wij de mening toegedaan dat er nog sprake is en blijft van een onzekere tijd richting Koningsdag.

Uiteindelijk hebben wij dus de knoop doorgehakt en met pijn in ons hart besloten om ook dit jaar de truckersrit op Koningsdag niet door te laten gaan.

Als de versoepelingen van kracht blijven en de ontwikkelingen gunstig zijn, gaan wij wel onze uiterste best doen om de truckersrit alsnog in september te organiseren.

Als het zover is – in september van dit jaar of volgend jaar op Koningsdag – hopen wij ook dan op je onmisbare inzet, kennis en ervaring om van de truckersrit weer een onvergetelijk festijn te maken, zoals we dat steeds met elkaar gedaan hebben.

Uiteraard hopen we dat we in 2023 de truckersrit weer op Koningsdag te kunnen houden!

Zonder sponsors en andere begunstigers kunnen we onze doelstellingen niet realiseren. Daarom stellen we het op prijs als je zou willen doneren.

Lees meer

Volg ons